Explorer 5 használata

Kívánságok, megvalósítandó funkciók a DigiTerra Explorer szoftver következő verziójához. Ha úgy érzi, hogy szüksége lenne egy új eszközre vagy egy meglévő funkció használatát másképp képzeli el a szoftverben, akkor ne fogja vissza magát! Kérjük, ossza meg velünk ötleteit!
Forum rules
A DigiTerra Explorer 5 termék fejlesztése lezárult. Ötleteit azonban továbbra szívesen látjuk a 6-os verzió terméktámogatási fórumában, melyet a következő linken érhet el:

DigiTerra Explorer 6 - Kívánságlista
http://www.digiterra.hu/forum/index.php ... =viewforum
Bich
Posts: 1
Joined: Thu Oct 29, 2009 11:10 pm

Explorer 5 használata

Postby Bich » Fri Oct 30, 2009 12:00 am

Sziasztok!
Nekem minden kívánságom teljesült azzal, hogy használhatom az Explorert. Erdőfelügyelői munkámhoz kiválóan alkalmazható. Minden rendben működött, semmi gondom nem volt vele. Csupán egy pici dolgot találtam, ami kicsit kellemetlen volt: az objektumra vonatkozó információ szövegdoboza nem igazodik az kijelzőhöz, a képernyő alsó felében lévő objektumról megjelenő információnak csak a teteje látszik, a teljes adattartalom csak akkor látható, ha először úgy görgetem a térképet, hogy az objektum a képernyő felső felében legyen. Ha ez az apró kis dolog is megoldódna, akkor szerintem teljesen tökéletes lenne az ami így is tökéletes. (KJ)

Return to “Kívánságlista”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest