Koordinátalista előállítása a megmért terület objektumhoz

Kívánságok, megvalósítandó funkciók a DigiTerra Explorer szoftver következő verziójához. Ha úgy érzi, hogy szüksége lenne egy új eszközre vagy egy meglévő funkció használatát másképp képzeli el a szoftverben, akkor ne fogja vissza magát! Kérjük, ossza meg velünk ötleteit!
Forum rules
A DigiTerra Explorer 5 termék fejlesztése lezárult. Ötleteit azonban továbbra szívesen látjuk a 6-os verzió terméktámogatási fórumában, melyet a következő linken érhet el:

DigiTerra Explorer 6 - Kívánságlista
http://www.digiterra.hu/forum/index.php ... =viewforum
User avatar
Balazs Hober
Site Admin
Posts: 260
Joined: Fri Aug 08, 2008 12:53 am
Location: Hungary, Budapest
Contact:

Koordinátalista előállítása a megmért terület objektumhoz

Postby Balazs Hober » Wed Feb 18, 2009 12:02 pm

Felhasználónk kérte a következő funkciót
DigiTerra Explorer 5 felhasználó vagyok, területmérésre használom a programot mobilemapper ce eszközzel. Nagy szükségem lenne arra, hogy a területmérés után a programból nyomtatható jegyzőkönyvben meg tudnának jelenni a terület sarokpontjainak EOV koordinátái is. Mennyi esély van arra, hogy ez a szerintem alapvető funkció bele kerüljön a programba? Jelenleg egy shapeviewer programmal tudom kiexportálni excelbe a koordinátákat, és utána berakni egy saját jegyzőkönyv formátumba. Elég körülményes és időigényes így a folyamat főleg ha a helyszínen kell nyomtatni. Kérem segítségüket, köszönöm. (B.J.)

User avatar
Balazs Hober
Site Admin
Posts: 260
Joined: Fri Aug 08, 2008 12:53 am
Location: Hungary, Budapest
Contact:

Re: Koordinátalista előállítása a megmért terület objektumhoz

Postby Balazs Hober » Wed Feb 18, 2009 12:07 pm

Közvetett megoldás: DigiTerra Map szoftveren keresztül könnyedén megoldható ez a probléma. A support"kukac"digiterra.hu címre küldött levélben írja meg kérését és publikáljuk a megoldást a fórumban!
Közvetlen megoldás: A megvalósítandó feladat szerepel a szoftver továbbfejlesztési teendői között! Várhatóan a közeljövőben kerül bele a szoftverbe, melyről itt, a "Kívánságlista" fórumban közöljük a további információkat.


Return to “Kívánságlista”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest