Egyéb

Topcon GMS-2 legfontosabb beállításai, használata DigiTerra Explorerrel
ristván
Posts: 2
Joined: Tue Oct 06, 2009 9:45 am

Egyéb

Postby ristván » Mon Oct 12, 2009 5:01 am

A most vásárolt készüléken régebbi Windows verzió van, mint a másfél évvel ezelőtt vásárolt Mio PDA-n.

A Mio-n fut az IGO, ezen pedig nem.
Ha el akarok menni egy címre, akkor vigyek magammal két GPS-t, vagy van valami más megoldás is?
(A régit szeretném a fiamnak ajándékozni).

User avatar
Balazs Hober
Site Admin
Posts: 260
Joined: Fri Aug 08, 2008 12:53 am
Location: Hungary, Budapest
Contact:

Re: Egyéb

Postby Balazs Hober » Mon Oct 12, 2009 2:00 pm

Kedves István!

A Topon GMS-2 -n nem "régebbi" hanem egészen más operációs rendszer van, mint az említett MIO PDA. A Topcon GMS-2 hadver operációs rendszere Windows CE Pro Plus 5.0, amivel valószínűleg nem kompatibilis az IGO szoftver. Javaslom, hogy ezzel a problémával az említett szoftver fejlesztőjét, a Nav'n Go Kft.-t keresse fel itt: http://www.naviextras.com, elképzelhető, hogy megoldással tudnak szolgálni az Ön számára.


Return to “Topcon GMS-2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest