Hibabejelentés

A Topo Explorer 1 terepi, külterületi navigációs GPS programmal kapcsolatos tapasztalatok
Vargagy
Posts: 10
Joined: Fri Oct 17, 2008 11:17 am

Hibabejelentés

Postby Vargagy » Mon Oct 20, 2008 7:33 pm

Nagy kivánság lenne, ha a menűben és a leírásokban most is szereplő Réteg mentése funkció a valóságban is működne. :?:

Van ugyanis egy csomó eszköz, amivel ki lehetne csicsázni az általunk GPX formában bevitt trackeket. És amikor már sok munkával megcsináltam egy a magyarországi repülőtereket és megkülönböztetett légtereket tartalmazó réteget, és el akartam menteni DigiterraTrack formátumban (ahogy írva vagyon), kaptam egy 260 bájt hosszú headert, mentett adat egy szál sem. Így természetesen ha mégegyszer használni szeretném a légtér-fedvényt, kezdhetem előről a piktorkodást. Akkor minek van ez az eszköz :?:

Ezt nyugodtan lehetne nem csak kivánságnak, hanem hibabejelentésnek is tekinteni, csak ilyen topic nincs.

User avatar
Krisz
Posts: 166
Joined: Fri Aug 08, 2008 2:14 pm
Location: Budapest, Hungary
Contact:

Hibabejelentés

Postby Krisz » Tue Oct 21, 2008 6:30 pm

Mostantól ide várjuk a programhibákat!
Bárcsak minden kívánságot ilyen gyorsan tudnánk teljesíteni!


Return to “Topo Explorer 1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest