Digiterra Explorer Windows 8 -on

Nem talál egy funkciót a DigiTerra Explorer 6 szoftverben, amire esetleg szüksége lenne munkájához? Esetleg van elképzelése azzal kapcsolatban hogy tehetnénk még felkészültebbé a szoftvert az Ön számára egy meglévő eszköz módosításával? Ne fogja vissza magát! Kérjük, ossza meg velünk értékes ötleteit!
erdeszkkt
Posts: 1
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:47 pm

Digiterra Explorer Windows 8 -on

Postby erdeszkkt » Wed Oct 31, 2012 9:49 am

Tisztet Fejlesztők!
Tegnap kipróbáltam az Explorer 6-ot windows 8-at futtató táblagépen, a demó hibátlanul működött, de a regisztrált Explorer csatlakoztatása után is csak demóként.
Várható erre megoldás a közeljövőben, vagy telepítsem vissza a windows 7-et a tabletra?

User avatar
Krisz
Posts: 166
Joined: Fri Aug 08, 2008 2:14 pm
Location: Budapest, Hungary
Contact:

Re: Digiterra Explorer Windows 8 -on

Postby Krisz » Mon Nov 19, 2012 11:38 am

A megoldáson dolgozunk, de csak a DigiTerra Explorer 7-es verziójában tudjuk biztosítani a Windows 8 kompatibilitást. A DigiTerra Explorer v6 fejlesztése lezárult, így amennyiben ezt a verziót kívánja használni, a Windows 7 a megfelelő rendszer önnek.
A Windows 8 is a közelmúltban jelent meg, számunkra cél megfelelni az Explorer 7 esetén a tág, még élő operációs rendszer verzió palettának. A tervezetten támogatott rendszerek palettája így a Windows XP SP3-tól a Windows Vistán és 7-en át a friss Windows 8 Desktopig terjednek.
A táblagép pontos típusának ismeretében, akár az Ön konkrét gépén való kipróbálással, az arra szükséges módosításokkal tudunk együttműködni. Kérjük, hogy időpont egyeztetés céljából a support@digiterra.hu e-mailen vegye fel a kapcsolatot velünk! Köszönjük!

User avatar
Balazs Hober
Site Admin
Posts: 260
Joined: Fri Aug 08, 2008 12:53 am
Location: Hungary, Budapest
Contact:

Re: Digiterra Explorer Windows 8 -on

Postby Balazs Hober » Thu Nov 22, 2012 4:41 pm

Kedves Erdőkerülő!

Telepítés után cseréld le a mellékelt zip-ben található fájlokat a program telepítési könyvtárában és működni fog. Hivatalos támogatást a 7-es verzióban fogunk tudni biztosítani a telepítőben, de egyelőre ez még nem elérhető.
Attachments
Rapi.zip
(81.14 KiB) Downloaded 413 times


Return to “Kívánságlista”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest