Page 1 of 1

Digiterra Explorer Windows 8 -on

Posted: Wed Oct 31, 2012 9:49 am
by erdeszkkt
Tisztet Fejlesztők!
Tegnap kipróbáltam az Explorer 6-ot windows 8-at futtató táblagépen, a demó hibátlanul működött, de a regisztrált Explorer csatlakoztatása után is csak demóként.
Várható erre megoldás a közeljövőben, vagy telepítsem vissza a windows 7-et a tabletra?

Re: Digiterra Explorer Windows 8 -on

Posted: Mon Nov 19, 2012 11:38 am
by Krisz
A megoldáson dolgozunk, de csak a DigiTerra Explorer 7-es verziójában tudjuk biztosítani a Windows 8 kompatibilitást. A DigiTerra Explorer v6 fejlesztése lezárult, így amennyiben ezt a verziót kívánja használni, a Windows 7 a megfelelő rendszer önnek.
A Windows 8 is a közelmúltban jelent meg, számunkra cél megfelelni az Explorer 7 esetén a tág, még élő operációs rendszer verzió palettának. A tervezetten támogatott rendszerek palettája így a Windows XP SP3-tól a Windows Vistán és 7-en át a friss Windows 8 Desktopig terjednek.
A táblagép pontos típusának ismeretében, akár az Ön konkrét gépén való kipróbálással, az arra szükséges módosításokkal tudunk együttműködni. Kérjük, hogy időpont egyeztetés céljából a support@digiterra.hu e-mailen vegye fel a kapcsolatot velünk! Köszönjük!

Re: Digiterra Explorer Windows 8 -on

Posted: Thu Nov 22, 2012 4:41 pm
by Balazs Hober
Kedves Erdőkerülő!

Telepítés után cseréld le a mellékelt zip-ben található fájlokat a program telepítési könyvtárában és működni fog. Hivatalos támogatást a 7-es verzióban fogunk tudni biztosítani a telepítőben, de egyelőre ez még nem elérhető.